Semra Özbek Akgol is eigenaresse en is tegelijkertijd ook een erkende Nederlandstalige gids sinds 2006.

Semra is geboren in Amsterdam en keerde terug met haar ouders naar Turkije toen ze 13 was. Toen wist ze al dat ze in de toekomst iets met haar Nederlands zou gaan doen. Ze woont sinds 1989 in het bijzondere Turkije.

Sinds 2004 organiseert en begeleidt Semra allerlei reizen op maat in het Nederlands. Organiseren en haar Nederlands, zijn haar twee sterke kanten. Ze heeft tot nu toe honderden groepsreizen georganisereed en rondgeleid en heeft tot op heden een klantenbestand van ongeveer 15.000 bezoekers.

In 2013 heeft Semra de toenmalige Nederlandse kroonprins Willem Alexander twee dagen mogen rondleiden in Istanbul, die op privé bezoek was met zijn vrienden en waarvoor ze het hele verblijf van top tot teen heeft mogen organiseren en begeleiden. Het was een groot succes!

 

Travel Unik is een persoonlijke reisorganisatie die kleine en grote ” groepsreizen op maat” organiseert, maar ook excursies en fietstours in Istanbul aanbied.

Onze klanten zijn vooral; bedrijven, vestigingen, clubs, verenigingen, studiegroepen, studenten, families, gezinnen en vriendengroepen. Daarnaast treden we ook op als DMC (Destination Management Center) organiseren wij ook congressen, meetings en incentives. Onze grootste congress was met 430 deelnemers uit de hele wereld voor een week lang, in 2014.

 

Travel Unik is de lokale partner van Baja Bikes EU, en laat duizenden bezoekers elk jaar fietsen door Istanbul. www.bajabikes.eu

Travel Unik is aangeloten bij het netwerk WERELDSTADGIDSEN; www.wereldstadgidsen.com

 

We kennen de drukke metropool Istanbul zeer goed, werken altijd “persoonlijk” en “op maat”  en kunnen makkelijk met “last minutes” (vooral wensen) omgaan. We zijn 24 uur het “aanspreekpunt” voor onze gasten en laten ze tijdens hun verblijf zorgeloos genieten van deze bruisende stad.

 Samen met onze kleine team voor en achter de schermen geven we onze gasten een onvergetelijke Istanbul beleving die ze heel lang zal bijblijven. We beloven U een supermooie Istanbul beleving.

 

Hierbij een link over Semra in de Trouw:
http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/article/detail/1800237/2010/12/24/Het-is-de-modder-die-bepaalt-wie-een-vreemdeling-is.dhtml