BOSPHORUS TOUR MET PRIVÉ JACHT OF PRIVE BOOT

Met of zonder Nederlandstalige privé gids

Duur : Vanaf 2 uur tot hele dag. In de zomer zwemtochten mogelijk (tm 10 personen).

Istanbul is de enige stad in de wereld, die zich op twee continenten bevindt. De Bosphorus is een nauwe zeestraat van 32 km lang, die deze continenten van elkaar scheidt.  Eeuwenlang is deze zeestraat een belangrijk handelsroute geweest, waarvan nog steeds graag gebruikt wordt voor de handel. Een boottocht is een must – do als je in Istanbul bent. Dit is het moment om Istanbul vanaf het water te leren kennen en te ontspannen, en heerlijk met elkaar te borrelen tijdens drankjes op het terras van de boot

De twee uur durende (kan ook langer maar 2 uur is ideaal) prive boot- jachttocht langs de prachtige Europese en Aziatische oevers is dé moment om zonder inspanning mooi Istanbul te verkennen vanaf het water. We varen langs de Europese oever heen en keren terug langs de Aziatische oever.

Op de boot wordt water, koffie en thee met wat snacks of fruit geserveerd. Indien gewenst kunnen drank regelen, een lunch of diner op de boot regelen.

Als we aan de oude stad vertrekken kunnen we deze tocht combineren met een bezoek aan de Kruidenbazaar en de zeer mooie Rustempasha moskee met zijn fraaie mooie blauwe Iznik tegels. Deze mogelijkheid bestaat alleen als er een privé gids geboekt wordt voor deze tour.

Een andere optie is; deze prive jachttocht te starten vanaf Göksu rivier aan de Aziatische kant van Istanbul, de niet toeristische wijk; Anadoluhisarı. Hier heeft Semra al jaren een koffietent met heerlijke koffie en taarten. Het is haar lievelingsbuurt waar ze veel over weet en zeker aanraad om even langs te komen. Indien je iets buiten het toeristich hart vd stad wilt doen kan je hier met Semra wandelen of een prive boottocht doen, met of zonder drank (weer mogelijk met lunch of diner, en drank). Afzetten aan de Europese oever mogelijk. Bereik naar Anadoluhisarı en terug naar de oude stad (Sultanahmet) is zeer makkelijk. 

We zien o.a.

 • Galataport (de splinternieuwe Cruisehavencomplex)
 • De Hangbruggen
 • Paleizen
 • Burchten
 • Moskeeen
 • Houten villa huizen aan het water
 • Pavilioens
 • Tuinen
 • En nog veel meer.

Tour Details

Description

Prive boot- jachttocht langs de prachtige Europese en Aziatische oevers is dé moment om zonder inspanning mooi Istanbul te verkennen vanaf het water.

Price

op aanvraag

Duration

op aanvraag

Tour Kinds

Highlights

Request a booking for BOSPHORUS TOUR MET PRIVÉ JACHT OF PRIVE BOOT and pay later

HIDDENCONTACTSTYLE

6 + 3 =

  The real Istanbul experience

  Met een Nederlandstalige gids, die je eigen taal spreekt, ontdek en beleef je veel meer van Istanbul !