CULINAIRE TOUR DOOR ISTANBUL

OP TWEE CONTINENTEN

Als je slechts één dag in Istanbul had, zou het kiezen van deze tour een waar genoegen zijn!

De Turkse keuken is rijk aan invloeden, variërend van de specerijen uit Centraal-Azië tot de olijfrijke keuken van de Middellandse Zee en de pracht van de hoven van de Ottomaanse sultans. Het is net zo divers als de complexe geschiedenis van de regio.

Dompel jezelf onder in de smaken van Istanbul met onze privé-begeleide voedseltour. Dwaal door de steegjes van Istanbul en ontdek lokale markten op zoek naar heerlijke Turkse lekkernijen. Leer over de geschiedenis van Istanbul terwijl je de unieke architectuur bewondert.

Onze erkende professionele gidsen zijn niet alleen echte fijnproevers, maar ook zeer deskundig over de rijke geschiedenis van Istanbul. We beginnen de dag met een traditioneel Turks ontbijt aan de Europese kant. Steek over naar Azië, wandel door prachtige voedselmarkten en restaurants en proef een breed scala aan Turkse smaken. Kom met ons mee en we zullen je naar plaatsen brengen die je zelf nooit zou kunnen vinden.

De tour is inclusief een epische veerboottocht van Europa naar Azië. Op deze manier zullen alle mede-foodies een gedenkwaardige reis van 20 minuten ervaren met prachtig uitzicht. Deze korte trip zal helpen begrijpen waarom Istanbul een sleutellocatie is en wat het tot een unieke plek maakt.

Inbegrepen:

  • Turks ontbijt
  • Alle drankjes en snacks
  • Openbaar vervoer zoals veerboot en tram
  • Begeleiding


Tour Details

Description

Proef de smaken van Istanbul tijdens deze culinaire uitdaging. Verken een mix van iconische bezienswaardigheden en minder bekende Turkse eetgelegenheden, waarbij je een voorproefje krijgt van stadswijde, Ottomaanse en Turkse culinaire lekkernijen. Reis als een lokale bewoner door gebruik te maken van het openbaar vervoer terwijl je wijken zoals Kadıköy op Azie en Karakoy op Europa bezoekt.

Price

vanaf € 80.- per persoon

Duration

4-5 uur

Tour Kinds

Highlights

Request a booking for CULINAIRE TOUR DOOR ISTANBUL and pay later

HIDDENCONTACTSTYLE

6 + 15 =

    The real Istanbul experience

    Met een Nederlandstalige gids, die je eigen taal spreekt, ontdek en beleef je veel meer van Istanbul !