Koude voorgerechten in restaurant Fish

Wie in Istanbul eens verse vis wil eten op een vernieuwende manier moet zeker eens naar restaurant Fish gaan.
Meteen naast de chique bar LUCA in het hart van de levendige en trendy wijk Bebek aan de Europese oever van Istanbul. Het restaurant is op de tweede verdieping en heeft een panoramisch uitzicht over de Bosporus.
Dit nieuwe en cool restaurant is eigendom van en wordt geëxploiteerd door dezelfde mensen die eerder de populaire en chique club 360 opzetten in Beyoğlu

We werden op een vriendelijke manier verwelkomd en de obers begrepen duidelijk de essentie van het begrip ‘service’, want we werden heel de avond uitstekend bediend en verzorgd.

De smaak van de koude voorgerechten (mezes) was goed en de presentatie fantastisch. De warme voorgerechten bestonden uit gegrilde inktvis en een innovatieve snack: een stukje zeebaars bedekt met een deeg en fruit mengsel.
Als hoofdgerecht kozen we de ‘FISH special’. Die bestond uit zeebaars gebakken in deeg! Indrukwekkend en goed. Geen graten en een heerlijke smaak.

Tot slot van ons diner kozen we een mix van traditionele Turkse toetjes: cinnamon ijs, en tahini helva met kaas en citroen.

Fish is een restaurant voor avonturiers. Traditionele Turkse visgerechten worden bereid met een verfijnde smaak. Een restaurant dat je laat kennismaken met een innovatieve combinatie van verschillende smaken.

[xrrgroup] [xrr label=”Sfeer:” rating=”4/5″] [xrr label=”Service:” rating=”5/5″] [xrr label=”Locatie:” rating=”3/5″] [xrr label=”Presentatie:” rating=”5/5″] [xrr label=”Smaak:” rating=”4/5″] [xrr label=”Prijs:” rating=”4/5″] [xrr label=”Gemiddeld:” overall=true] [/xrrgroup]

www.fishistanbul.com


Adres: Cevdetpaşa Caddesi. Nr.: 224 in Bebek
Telefoon: 0212-257-7361