DJ School in Istanbul

Een geweldig initiatief in de levendige muziekscene van Istanbul: de eerste school voor DJ’s!
Professionele DJ’s zullen de studenten 16 uur per maand opleiden, zodat ze hun eigen house party’s DJ’s kunnen worden. Op de top van dat  kunnen ze hun dromen waarmaken door het schommelen van de sets in een echte live club!
DJ School Istanbul, mede-opgericht door SCO Agentschap en DJ Tekin, is de enige onderneming die de deelnemers voorziet van een classrlokaal en podium ervaring tegelijkertijd. De lessen worden gehouden door DJ Tekin met zijn 20 jaar ervaring als DJ en trainer in prestigieuze instellingen.
DJ School in Istanbul zal zijn bedrijf zowel een-op-een en groepstrainingen in The Haal Istanbul. De deelnemers kunnen kiezen om training van beide manier te ontvangen, afhankelijk van hun voorkeur, hetzij op weekdagen of in het weekend voor een totaal van 16 uur per maand.
Gast-dj’s en muzikanten zullen deelnemen in verschillende sessies, te verrijken de deelnemers ervaring te leren. Het beste van alles is, de cursisten zullen de kans krijgen om elke woensdag te spelen voor Bash partijen Dj school, om te oefenen en te delen wat ze geleerd hebben met hun collega’s en feesten met hun fans.
DJ School in Istanbul zal drie niveaus van opleiding geven. Na de introductie workshop gehouden door DJ Tekin, afhankelijk van hun ervaring en vaardigheden, zullen de deelnemers worden geplaatst in een van de Basic, Intermediate of Advanced niveau van cursussen. Uitkomsten van het opleidingsprogramma omvat, maar is niet beperkt tot: algemene inleiding tot DJ-ing, zijn normen, uitrustingen en terminologie; assemblage en installatie van de apparatuur, de verschillende scholen van muziek en DJ-ing stijlen, vormen van ritme en het gebruik ervan als DJ-ing technieken, kick-start, pitch control, beat mixen, microfoon, koptelefoon en monitors, arrangement, timing en nog veel meer.
De lessen zullen worden bewaard in de groepssessies bestaande uit 20, 8 of 4 deelnemers, of een-op-een sessies. De prijzen variëren tussen 320 TL – TL 2,580 per maand.
Voor de toepassing en verdere informatie:
www.djschoolistanbul.com
School adres: The Hall
Küçük Bayram Sokak nr.: 7
Beyoğlu