istanbul

GESCHIEDENIS

Ontdek Istanbul, de hoofdstad van 3 keizerrijken. Laat je verrassen door de rijke geschiedenis en nuttige informatie die je kunt vinden op deze website. Hier kun je alles ontdekken wat je moet zien tijdens jouw verblijf in Istanbul. Het echte Istanbul-ervaring begint hier.

MUSEA

Ben je op zoek naar musea om te bezoeken in Istanbul? Met een klik brengen wij je naar de locaties van de musea en hun informatie, zoals locatie, telefoonnummer en meer.

WIST JE DAT

Er zijn zoveel verrassingen in een stad als deze. Laten we eens kijken of jij die lokale informatie kent.

GASTRONOMIE

ar je ook ter wereld bent, is er één ding dat alle soorten reizigers samenbrengt: de behoefte om te eten. Hier zijn onze aanbevelingen en we zeggen: verlaat Istanbul niet zonder onze verrukkelijke culinaire hoogstandjes te proberen! Ontdek de lokale keuken en proef authentieke gerechten waar je nog lang van zult nagenieten!

ANADOLUHISARI

Wil je een lokale omgeving zien waar geen toeristen komen? Dan is het tijd om de zoete wateren van Azië te ontdekken! Deze knusse lokale nederzetting.

Kom langs voor een heerlijk kopje cappucino en heerlijk vers taartje bij ons dochterbedrijf in Anadoluhisarı; MILADA Coffee.

 

The real Istanbul experience

Met een Nederlandstalige gids, die je eigen taal spreekt, ontdek en beleef je veel meer van Istanbul !